Over ons

Euroinfo.nl is dé website op het gebied van (euro)munten. Je vindt hier alle informatie op het gebied van munten, euromunten- en biljetten. Zo word je meegenomen naar de introductie van de euro, de soorten euromunten en eurobiljetten die er zijn en de landen waar de euro gebruikt wordt.

Ook als verzamelaar kun je hier terecht. We tonen meerdere speciale munten die je als verzamelaar absoluut in je bezit wilt hebben. Voor de minder ervaren verzamelaar hebben we bovendien enkele tips om jezelf te ontwikkelen tot een verzamelaar met een uitgebreide collectie aan munten!

De oorsprong

Onze website is opgericht door een vereniging van muntverzamelaars. Wij waren van mening dat het online ontbrak aan de juiste en benodigde informatie op het gebied van munten en bankbiljetten. We hopen middels onze website mensen op de hoogte te brengen van een stukje achtergrondinformatie en antwoord te geven op alle vragen die er zijn omtrent (euro)munten!

Heb jij vragen of zie je ruimte voor een leuke toevoeging voor op onze website? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!